12

Lige om lidt…

Lige om lidt sender jeg manden ud i den stærkt overbelastede forretningsverden for at investere en smule af den formue, vi ikke har…

Han siger godtnok at jeg overdriver, men jeg mener helt ærligt ikke, at der er belæg for en påstand af den slags – og slet ikke efter at have set det her

Herregud… jeg vil jo bare have en enkelt lyskæde til min 3-årige kastanje ude på gårdspladsen. Jeg beder ham jo ikke dække taget ind i meterlange lyskæder. Jeg har endnu ikke købt en julemand med lys i maven og automatisk afspilning af “Winter Wonderland”. Jeg har ikke engang en kvist gran at prale med…
Faktisk tror jeg, at han skal tage sig i agt, for ellers kunne jeg gå hen og blive insisterende og forlange, at der blev monteret lyskæde i granen også – det er jo slet ikke på tale… endnu…

Du vil sikkert også kunne lide