8

Det er dlme foruroligende…

I går blev det offentliggjort af universitetsstuderende, at resultatet af en øl-undersøgelse viste tilstedeværelsen af kvindelige hormoner i øl. Mænd bør tage mængden af deres øl forbrug op til overvejelse.

Teorien er at øl indeholder kvindelige hormoner (hops phytoestrogens) og ved at drikke nok øl, vil mænd blive til kvinder! For at afprøve teorien, blev 100 mænd sat til at drikke 15 øl inden for en time. Det blev observeret, at 100% af testpersonerne:

1) Blev tykkere
2) Talte meget uden at give mening
3) Blev ekstremt kærlige
4) Ikke kunne køre
5) Ikke kunne tænke rationelt
6) Skændtes over ingenting
7) Blev nødt til at sidde ned og tisse
8) Nægtede at undskylde, selvom de tydeligvis tog fejl.

Flere tests var overflødige. Hvorfor mon…

Du vil sikkert også kunne lide