2

Tjek!

Wauw…

Julekage med Amaretto – Tjek
Julegaver indpakket – Tjek
Kaffe så jeg ryster – Tjek
Yndige englebørn der sover – Tjek
Julestemning – Tjek
Julekort skrevet og postet – Tjek
Nye sofapuder – Tjek
Nellikeappelsiner – Tjek
Hygge med venner – Tjek

Tæerne har været fredelige i dag, hvilket betyder at jeg har kunnet kaste mig ud i flere lys. Jeg lyder efterhånden sådan lidt små-amerikansk, men jeg garanterer at det ikke engang nærmer sig de højder. Der er dog monteret endnu en kæde til pynt og glæde. Altså på havesiden denne gang. Sammen med lygter og gran skal jeg love for at den løfter nowed julestemning…

Impulsive venner kom pludselig forbi til kaffe og en bette tår rødvin og i godt selskab kan man ikke komme for tit, så det var bare dejligt. Eneste skår i juleglæden var da jeg endnu en gang måtte kompensere for vilddyrets trang til at udforske verden. Denne gang var det gået ud over egen have, men bæstet fik pludselig en ubændig trang til at vise sin livsglæde, hvorfor han strøg som en raket gennem huset – og satte sorte poter på ALT inklusive den lyse sofa, det lyse gulvtæppe og det nyvaskede stuegulv…

Mon de opkøber hunde ude hos Gøl Pølser…

Du vil sikkert også kunne lide