8

Fleksibilitet og forståelse…

En sygemelding er noget af det værste…
Jeg hader at skulle gøre det, så jeg er ked af det da jeg ringer. Jeg er nødt til at sygemelde mig allerede den første arbejdsdag i det nye år. Jeg har så mange smerter, at jeg ikke har sovet om natten.

Lægen har bare meddelt mig, at jeg kan få en sygemelding af ham, så er den ikke længere. Ingen gode forslag til hvordan vi hurtigt kommer videre – der er jo afsendt besked til sygehuset om at jeg skal undersøges nærmere. Ventetiden er forholdsvis massiv forklarer han mig og jeg beder ham om at fremskynde det. Han minder mig om, at kan man ikke bære sko, eller for den sags skyld gå, kan man ikke tage på arbejde – og nej, det er ikke en nyhed. Det ved jeg jo for fanden godt – det er derfor jeg ringer til ham…

På arbejde er der stor forståelse for min situation. Utroligt som de kan vedblive at finde overskud til at være forstående. Jeg har i forvejen haft et massivt fravær delvist begrundet i egen sygdom – delvist i sygdomme i familien.
Vi aftaler, at jeg sygemelder mig, men på en sådan måde, at jeg på gode dage kan ringe ind på kontoret og så måske dække nogle opgaver alligevel. På den måde føler jeg fortsat, at jeg gør en indsats, hvor lille den end ender med at blive, men jeg er i det mindste “med” endnu.

Utroligt dejligt at have en chef, som i løbet af sekunder bare beslutter at det er okay og sådan løser vi det lige nu. En chef som på trods af de problemer mit fravær byder hende, er den der siger “pas nu på dig selv, og rigtig god bedring med dig”. Det er jeg taknemmelig for – hun er fleksibel, forstående og fantastisk!

PS – kar kirurgisk afd. var søde da jeg ringede – der er normalt 9 ugers ventetid, men hun vil prøve at se om hun kan få mig ind om senest 3 uger – helst før endda. Jeg krydser fingre!

Du vil sikkert også kunne lide