2

Bevæbnet til tænderne…

image

Bevæbnet til tænderne med glade sommerstoffer, flotte bånd og lyst til at sy, tror jeg at i morgen skal bruges til et par kaffevarmere, sommerkjoler til yngste – naturligvis inspireret af prinsesser – og måske andet som falder lige for, når først symaskinen er varmet op…
Jeg har endelig fået ryddet mit værelse og kan igen være der. Ja, jeg har mit helt eget værelse, hvor jeg kan udfolde mig helt som jeg lyster, men… Der er nogen i familien – her nævnes ingen navne – som har anset værelset for at være et helt legalt sted til opmagasinering af, og jeg nævner i flæng, boremaskiner, byggematerialer, børnespil, gammelt legetøj, svensknøgler, utallige udrangerede computerdele m.m. Altsammen fjernet med hård hånd, så der nu igen er synligt arbejdsbord med mulighed for at have det sjovt. Jeg glæder mig!

Du vil sikkert også kunne lide