4

Hvad i alverden skete der?

Lagde mig lige ganske forsigtigt på sengen da jeg kom hjem klokken 15. Hvor i alverden blev de timer af – forsvundet uden at efterlade sig andre mærker end de uskønne rynker puden efterlod på venstre kind. Den slags er uforståeligt. Jeg mener… Jeg sagde jo bare at det skulle være en lille kort udstrækning af den ømme ryg, sagde jeg ikke det…
Hvordan skal jeg nu nå at skælde tilstrækkeligt ud på de høns jeg har løbende, fnisende omkring på matriklen. Jeg når ikke engang at indhente dagens dosis nu… eller måske gør jeg, for de er f…… ulidelige! 2 tøser med ører så store at det ikke skulle være helt umuligt at høre de voksne bede dem undlade at vælte hele huset. Alligevel er de både flabede, larmende og helt ude af trit med den virkelighed jeg vil præsentere dem for lige om lidt. De skulle nu tage og passe på eget helbred, for der er fisenfløjtemig eksplosionsfare lige nu… Dumme, dumme tøser…

PS – Nej, det er ikke PMS

Du vil sikkert også kunne lide