0

Før ferien…

Med varm kaffe i kruset og børn der feriehygger er det nu skønt at konstatere, at der er energi til lidt fysisk udfoldelse – altså indtil jeg opdager at den fysiske udfoldelse bør blive af en lidt kedelig karakter. Nullermændene er på størrelse med fodbolde, støvet har gjort indendørslivet herhjemme næsten farveløst og næsten alt vores tøj har i nat sneget sig ud i vasketøjskurven. Bare sådan for at holde mig til ilden…

En rengøring af hjemmet vil være et velkomment sundhedsmæssigt løft og så er det jo så dejligt bagefter, som min mor siger…

Kan du have en rigtig dejlig søndag og så lige til sidst…

Inden jeg kaster mig over den slags vil jeg nu alligevel henlede opmærksomheden på en dejlig farverig dame, som virkelig forstår at more sig, men det må hun naturligvis ikke…

Du vil sikkert også kunne lide