3

Hvem gider dog købe…

Hør, her er noget de har glemt at informere mig om. Nu har vi været selvstændige ALTID, som formodentligt det eneste land/stat i hele verden, så hvorfor skal vi til at lave om på det – medmindre det altså er et forsøg på at få udskiftet Lars Lykkelig Rasmussen

Mon de i virkeligheden har gjort klart for en evt. køber, at både Lars, Brian Mikkelsen og Anders Fjogh Lalleglad er indbyggere i dette lille indskrænkede monarki? Har de husket at fortælle, at der skal fødes på dem i mange år fremover og at de formodentlig vil insistere på noget der ligger tæt på et forbudsland med stramme regler for danskerens adfærd.

Det skal være slut med at tænke selvstændigt. Lad være med at have holdninger og skidt med at bruge tid på at blive klog på sexlivets mysterier – du bli’r tidligt nok klog nok på den slags – det er bare et spørgsmål om at sætte ind med lovlige tvangsægteskaber for mindreårige, så er den potte ude…

Jeg byder altså ikke om så manden med papkassen kom forbi og bad mig agere stråmand…

PS – Du har til 18. marts, hvis du har en diktator gemt i maven ;-)

Du vil sikkert også kunne lide