2

Børnerynker…

Tiden løber fra mig – og vidste jeg da bare hvor den løb hen, så jeg havde en rimelig chance for at prøve at indhente den…

Har i dag været på marathon-arbejdsdag som faktisk var rigtig god, herefter indkøb og afhentning af yngste hos legekammerat, hvor hun præsterede at gemme sig i henved 20 minutter inden vi voksne – efterhånden med en følelse af at være til grin – fandt hende. Hun har hermed opnået status af jeg-må-ikke-komme-med-kammerater-hjem-i-meget-lang-tid…

Bagefter var der så lige de dersens chokolademuffins yngste skal have med i skole i morgen, men havde glemt at fortælle mig om… De står og dufter oppe i køkkenet, hvor de om lidt skal smøres med ulækker glasur og pyntes med krymmel. Herefter er der så tøjvask for barnet er jo aktiv ud over det rimelige. Madpakken nævnt og foreslået smurt af damen selv, forårsager polio i alle ekstremer hos hende, hvorfor jeg må smøre den.
Endelig er der bestilling af overraskelse til manden i mit liv – han fylder nemlig år på lørdag – og skal derfor belønnes med en aften UDEN yngelen og så siger jeg ikke noget om at den slags også vil bekomme fruen vel…

Det er egentlig ikke underligt at man begynder at kunne se “børnerynkerne”, er det?
Altså dem der er forårsaget af ualmindeligt skumle børn, som på ingen måde har indgået overenskomst med voksenpolitiet eller for den sags skyld bare har intentioner om at passe godt på deres forældre…

Du vil sikkert også kunne lide