17

Kloge, kloge drenge…

image Der er nu noget fedt ved elegant at parallel-parkere en ekstra lang Caravelle når de står og kigger, mens de stille ryster på hovedet – de der kloge drenge…

Nå men, bedre er jeg jo ikke, end jeg finder fornøjelse i den slags sysler. Hovedrystende mænd, der per automatik mener, at de alene på baggrund af kønnet er bedre til at parkere og køre bil skal til at skamme sig. Nu er jeg jo tilfældigvis en haj til det dersens parallel-parkering, så drop det fis drenge…

PS – jeg har besluttet mig. Jeg ta’r Bedstemor-bilen og vil så hver dag tænke på hvor mange penge den sparer mig for. Altså – jeg har jo hørt, at der fremover vil være meget politi på vejene for at opkræve gebyr for frisk kørsel og så kan det jo vise sig at være billigt at have fået en bil, som ikke magter den slags. Den er nu skidesød og majet, majet nydelig… der… sådan…!

Du vil sikkert også kunne lide