10

Bag kulisserne…

Hvis vejret da bare kunne blive lidt bedre…

Det er sjældent jeg er utilfreds med vejret . Jeg elsker det uanset om det regner, sner eller solen skinner fra en skyfri. Jeg er dog kommet til at hade blæsevejr for det giver, uanset hvad vi gør, næsten altid ældste en efterfølgende lungebetændelse.
I dag har vi brug for godt vejr. Ikke blæsevejr. I dag skal vi i Aalborg Zoo. Ikke bare sår’n på en almindelig familie-tur ud for at hilse på løven og giraffen. Nej, vi har fået en speciel og unik invitation til at komme ind bag kulisserne derude. Vi skal følge en dyrepasser, som bl.a. har ansvaret for chimpanserne og de brune bjørne.
Vi er så heldige, at vores lejers far arbejder deroppe, så det er en ikke helt almindelig tur vi kan se frem til. Der er endda snak om at få lov til at komme ind til elefanterne og klappe dem på måsen – den slags er lige noget for ældste, som er vild med dyr og meget modig – syn’s tøse-mor altså ;-)
Den slags siger man jo ikke nej til og mine unger glæder sig, men det blæser heroppe i det nordjyske…

Ældste har lungebetændelse. Igen.
Vi er blevet enige om, at hvad man har, kan man ikke få. Så vi tager afsted her efter frokost, rustet med ekstra tæpper, for den oplevelse vil vi ikke gå glip af…

Du vil sikkert også kunne lide