2

Lidt skovtrold er man vel altid…

image

Hold da op… hvor det regnede. Nok er regnvejr skønt, men med udsigt til en frokost i vådt tøj, fortrak vi lynhurtigt indenfor på traktørstedet, for at spise en rigtig lækker og rigelig sildetallerken. Altså ikke ungerne, som bestilte helt anderledes “sunde” ting.

Bagefter, da solen pludselig tittede frem, bestemte vi os for en tur rundt om søen, men…vejret skiftede hurtigere end vi nåede at montere overtøjet, så det regnede igen massivt, da vi var klar til undendørslivet.

Det blev altså ikke til en tur rundt om søen, men til gengæld var der tid til smøl ude i de omkringliggende bakker, hvor vi bl.a. fik slæbt Alexander, i kørestol, helt til tops med udsigt ud over sø og en stor del af skoven. Han syntes det var vildt og tænderskærende farligt at sidde helt derude på kanten, med kig ned til skovbunden mange meter under ham, men ikke om han ville med ned igen, da det blev tid til det. Helt så farligt var det altså alligevel heller ikke…

Alt i alt en dejlig dag og nu er vi ved at være derhenne, hvor farmor igen skal tilbage til Sjælland. En uge er allerede gået og vi har hygget os. Ikke at vi har lavet en hel masse, men at sidde og have god tid til at snakke er dejligt og pokkers svært i hverdagen, hvor farmor er meget langt væk. Vi håber hun har haft det rart – og ellers er det helt og aldeles hendes egen skyld. Her på jordloddet modtager vi ikke klager ;-)

Du vil sikkert også kunne lide