15

Slogan… or not…

image

Så er tiden kommet. Der er dømt marsk, gummistøvler og tysker-mad i en uge. Alting er pakket og klart. Ungerne sover deres sødeste søvn og her er næsten stille. Hvorfor er det så, at jeg ikke bare trisser i seng nu?

Det er altid så svært at tage sig sammen, men på den anden side set, så skal jeg jo også have afsluttet ordentligt inden feriestarten, så her kommer forslag til det nye slogan, som fremover skal pryde ethvert køretøj, som uforvarende placeres på min grund. Naturligvis udført i bedste grafitti-stil. Spraymaling indkøbt i henholdsvis neon-orange og sort. Så er der lidt for enhver smag…

“Slagt en hellig ko for mennesker.”

“Gør det du er bedst til,
det gør slagt en hellig ko”

“Slagt en hellig ko – er der altid.”

“Slagt en hellig ko – genvej til et godt liv.”

Nu skal jeg så bare vælge, men heldigvis er der en uges meditation i marsken forude, så mon ikke jeg ender op med en afgørelse, inden ugen er omme…

Sloganforslag venligst genereret her…

Ha’ nu en god uge derude… Det vil jeg ha’ nede blandt valmuer og mudderklir!

Du vil sikkert også kunne lide