11

Sygeligt… måske…

Ingen kunne tilsyneladende gætte hvad billedet fra i går forestillede. Ikke at jeg er overrasket. Det ville jeg være blevet, hvis der var et korrekt svar.

Man skal være mindre rask end gennemsnittet, hvis man ud af billedet kunne se, at her faktisk gemte sig en barnevogn bagved, men det gør der. Den ypperste af slagsen. Limousinen indenfor værdigenstandsfragtning så at sige.

imageSilvercross Balmoral barnevogne fremstilles i Yorkshire i England på traditionel vis af dygtige håndværkere.

Hver eneste Heritage barnevogn er håndlavet fra start til slut. Min Silver Cross vogn er leveret med en særlig nummereret plade, som er monteret på overdelen.

Ved levering udleveredes også et certifikat underskrevet af den pågældende arbejdsmand eller kvinde, som dels havde malet og dels havde færdiggjort netop vognen.
Det var min garanti for enestående kvalitet og håndværksmæssig dygtighed.

Jeg betalte også for det. Meget. Rigtigt meget…

Nu kan man så synes jeg er latterlig, når jeg gider investere et beløb svarende til en mindre bolig i det indre København, og det endda bare for en barnevogn, men sådan er der så meget her i livet, som ikke altid er nemt at forstå. Kun når man har kørt med det dyrebareste man ejer i sådan en vogn, ved man hvorfor. Tror jeg nok.

Eller også er jeg bare splitterravende sindsyg og det er immervæk en nærliggende tanke…

Du vil sikkert også kunne lide