6

Handling fremfor ord…

Hvor er jeg dog enig med Charlotte i diskussionen omkring ???tænd et lys??? for så det ene, så det andet. Ikke at jeg vil underkende, at der er følelser involveret fra alle dem der voldsender sms’er, tænder lys i vindueskarme, på kaffeborde o.s.v. Det er der uden tvivl.

Jeg synes først, at energien er brugt rigtigt, når den udmønter sig i noget konkret og ikke bare er en gang tomme ord. Ord er kun alt for billige. Det er når de følges op af handling, at de afføder respekt herfra. Faktisk ikke før. Det andet er alt for nemt og bekvemt.

At lade handling følge ord kræver energi, lyst til at gøre en forskel og engagement til at lægge noget tid i en eller anden aktivitet. Jeg skal slet ikke gøre mig til dommer over hvad folk bruger deres fritid til, men dem som oftest sender mig sms’er omkring alle de lys de synes jeg skal tænde, er ikke dem jeg ser engagere sig praktisk i noget som helst.
Dem der engagerer sig med et stykke praktisk arbejde, har på forunderlig vis sjældent behov for at fortælle om det. De gør det bare. De får min respekt.

At ændre på verdens uretfærdigheder kræver handling, ikke lys i en vindueskarm.
Jeg er enig Charlotte.

Du vil sikkert også kunne lide