4

Efterår på vej…

Regnen siler ned udenfor. Det er faktisk rigtigt hyggeligt. Sensommeren er slut, tror jeg. Det er ved den tid, hvor vi skal begynde at vænne os til plaider, stearinlys og varme krus med kaffe. Det går an.

Tøserne, for der er to af dem til morgen, ligger inde i sengen og hygger med tegnefilm og kildeture. De snakker om drenge. ???Skal vi ikke prøve at sove sammen med nogle af dem???, aftaler de uskyldigt. De er søde.

Udenfor i køkkenhaven står bønner og rødbeder og venter på, at jeg henter dem. Det gør jeg snart. De skal blive gode at få i hus. Hjemmesyltede rødbeder gør sig godt til mange ting, så selvfølgelig skal de syltes. Inden da, skal nogle af dem få lov til at ende som frisk rødbedesalat. Det smager så englene synger.

Stress og jag var her lige for at kilde mine fodsåler, men jeg fik dem sparket ud igen og det føles godt. Der er forholdsvis ro på hjemmefronten og udsigt til en dejlig uge, med besøg af lillesøster, som altid bringer glæde ind i huset. Det bliver dejligt.

Måske skulle jeg tage mig sammen. Gøre noget. Støvsuge, vaske tøj og sørge for, at her er rart at være resten af denne hyggelige søndag. Ja, det tror jeg, at jeg vil, men inden da vil jeg lige lykønske ham her med fødselsdagen. Gud ved om det også regner i København? Er han i virkeligheden en slem dreng? Hmmm…

Du vil sikkert også kunne lide