1

Politi, hunde og en enkelt Puch Maxi…

Altså… det er meget muligt, at der er sket store nationale og kongehusrystende ting i Danmark denne formiddag, men jeg blev mødt af 2 cirklende helikoptere, frådende politihunde og strategisk placerede politibiler da jeg kom hjem. Slå den!

Og nu tror du nok jeg blev en smule rystet. Og du har ret. Det skal ingen hemmelighed være, at jeg sjældent stifter bekendtskab med vores politistyrker. Slet ikke i opbud i stil med den ovenfor.
Jeg blev ærlig talt en smule rystet og også nysgerrig, for hvad pokker får mobiliseret det meste af Ålborgs politistyrke eller i hvert fald noget der ligner det?

Det viste sig at være 2 initiativrige og knapt så opfindsomme unge mænd, som i deres søgen efter rigdom og meget lidt ære, havde besluttet sig for at røve banken. De unge mennesker er i besiddelse af en imponerende selvtillid, som åbenbart udmønter sig i et flugtflytningsredskab i form af en gammel og udtjent knallert. Denne er set i retning af mit kvarter. Derfor det store opbud af lovens lange arm.

Der er tale om oversavet jagtgevær, en udtjent Puch Maxi og et endnu ukendt beløb, men alene fordi selvtilliden så åbenlyst trives, ender det sikkert med, at de unge mænd har fået hentet julegavepengene hjem for i år…

PS – søster lystig siger, at der er varmesøgende detektionsudstyr monteret på Sikorsky’en, så hvis I tror, at I har fundet et fantastisk skjulested dernede i Øster Ådalen mellem sivene, kan I godt tro om igen. Kom så afsted!

Du vil sikkert også kunne lide