3

Jeg er næsten go’…

At koden fortsat stinker ved jeg, men et af mine problemer er løst. Nu ser alle siderne vist okay ud i Firefox. Jeg havde problemer med baggrundsfarven på nogle af siderne, men det ser nu ud til at være løst. Er der stadig uheldige sider, hører jeg naturligvis gerne fra dig :-)

Omkring validering, så ser jeg jo – alt for tydeligt – at der er mange skridt at gå endnu, så det kommer ganske enkelt til at vente til en anden god gang. Det bli’r ikke lige nu, for livet er fyldt med andre krav om deltagelse i dette og hint og sådan er den slags jo skruet sammen ind imellem, hvilket jeg bestemt ikke klager over. Valideringen kommer bare til at vente…

Foreløbig er jeg glad for, at siden nu ser pæn ud når de, som har valgt at bruge Firefox, kommer forbi på visit.
Tak Rasmus, for sparket og husk… hvis du fortæller andre hvordan din tilgang til mig og det faktum at jeg skulle rette på på noget lort var, bliver jeg nødt til at dræbe dig.

Du vil sikkert også kunne lide