9

Anderledes… vil jeg være…

Min far var elsket af en hel masse mennesker…

Min far var elsket fordi han var vanvittig god til at fortælle folk, at han holdt af dem.
Min far har aldrig sagt, at han holdt af mig.

Min far var elsket fordi han altid var frygtelig stolt af sine to døtre.
Min far har aldrig sagt til mig, at han var stolt af mig.

Min far var elsket, fordi han var hjælpsomheden selv.
Min far har aldrig haft tid til at hjælpe mig. Kun hvis det passede ind i hans planer, hvilket det alt for sjældent gjorde.

Min far var elsket, fordi han altid var god til at rose og beundre og på den måde fik folk til at føle sig rigtigt godt tilpas i hans selskab.
Min far har aldrig sagt til mig, at det jeg gjorde var godt.

Min far var elsket, fordi han altid tog sig tid til at lytte.
Min far har aldrig lyttet til mig.

Min far var elsket for en masse fantastiske egenskaber foruden det, at han var et meget spændende menneske med stor karisma. Underholdene, morsom og et varmt og omsorgsfuldt menneske var han. Stor i slaget og en levemand. Sine venners ven. God mod andre mennesker. I det hele taget var han alletiders menneske og hvis ikke det var fordi han var min far, ville jeg også have været vild med ham…

Det var ikke pænt sagt Liselotte!

Næ, det var det ikke, men havde jeg været enhver anden, ville han også have haft tid, lyst og engagement tilovers for mig, men fordi han tog mig for givet, glemte han, at dem vi har nærmest også har behov for at blive set og elsket – højlydt. Det var synd for ham og det var synd for mig.
Nu prøver jeg hver eneste dag på ikke at være som ham. At huske at sige til dem jeg elsker, at de rent faktisk betyder alverden for mig. At jeg elsker dem og er stolt af dem. Den slags er vigtigt…

Du vil sikkert også kunne lide