0

Lidt skræmmende er man vel altid… Bare lidt…

image Mens yngste og jeg svedte os igennem en gyser, som nok kunne få nakkehårene til at dingle, strikkede og monterede jeg de sidste ting på ældstes slipover a la 70’erne. Jeg glæder mig til at se ungens ansigt, når han præsenteres for mors spirende vanvid og latent dårlige smag…

Hygge var forøvrigt kodeordet, da vi indfandt os på sengen iført søndagshjerne, slik og uldsokker og vi formåede at holde fast i aftenens tema lige indtil for 5 minutter siden, hvor jeg for gud ved hvilken gang, var nødt til at understrege vigtigheden af søvn, når man er 10 år gammel.
Måske havde jeg held til at trænge igennem, men med direkte kig til yngstes seng, ser det ikke videre sandsynligt ud. Lommelygte og Harry Potter er fundet frem.

Jeg tror hun har glemt, at der er glas i døren ind til værelset, men med en snigmanøvre som inkluderer en dør i den anden ende af værelset, endnu en lommelygte og en grimasse som langt overstiger hendes forestillingsevne om søde mor, skal jeg skræmme livet af hende.

Så ka’ hun lære det…

Du vil sikkert også kunne lide