6

Morgenen er ladet med…

– vældig god tid…

Jeg møder ikke før klokken 10 i dag og spurgte nogen, om jeg gad det resten af mit liv, ville jeg svare ja. Det passer mig vældig godt. Lange morgener er det bedste jeg ved. At kunne få børnene sendt ud af døren i god ro og orden og stadig selv have tid til en langsom start er simpelthen luksus. Jeg elsker det…

Jeg har nået at bruge lidt af den bløde og lækre creme – hvilket jeg ellers ikke får gjort om morgenen og efterfølgende har der været tid til at sidde og nyde en kop kaffe med hyggelig bloglæsning som akkompagnement. Dejligt.

Jeg har nået at starte en maskine tøj. Jeg har nået at få styr på resten af ugens opgaver. Jeg har nået at bestille frisørtid. Jeg har nået en mindre oprydning. Jeg har nået at planlægge lidt aftaler. Jeg har nået at finde 2 forsvundne stykker tekstil.
Allerbedst har jeg nået at finde mig selv, inden dagen går i gang og den slags er praktisk, hvis andre mennesker skal have fornøjelse af mit selskab.

Jo, jeg gad godt vente med at skulle være intelligent aktiv til efter klokken 10 og at dømme efter de mennesker jeg møder i løbet af de tidlige morgener, er jeg vist ikke den eneste ;-)

Du vil sikkert også kunne lide