5

Dagens dont…

Ældste nærmer sig en lungebetændelse og derfor er en tur ind på børneafdelingen nært forestående, men uden mig. Jeg skal arbejde. Hele eftermiddagen og aftenen med.

I morgen har jeg fri. Dagen skal udnyttes til fulde, så først er der frisørbesøget klokken 9. Det skal nydes i fulde drag og der skal naturligvis grines grundigt. Damerne har sikkert et par gode historier i ærmet og ellers er jeg sikker på, at jeg kan trampe et par stykker op af jorden. Det skal ikke hedde sig…

Resten af dagen i morgen er helliget oprydning og rengøring af matriklen, som trænger efter en hektisk uge, hvor der ikke har været overskud til andet end overlevelse. Når vi når aften, vil jeg nyde mit rene hus og bagefter vil jeg så tage ind på banegården og hente min svoger, som jeg ikke har set i det meste af 2½ år. Det bliver dejligt at se ham.

I dag inkluderer 3 timers ophold mellem Viborg og Randers, så jeg håber, at Viborg rummer masser af gode butikker, smukt vejr (for det er fandenfløjtemig koldt) og masser af gode billedmuligheder, for er vejret til det, skal kameraet få lov til at dokumentere centrum af den ældgamle højborg.
Måske er der mulighed for at forkæle mig selv en anelse. Bare sådan lidt på forkant, for man ved jo aldrig hvad Viborg rummer. Jeg vil i hvert fald tage mig tid til at spise lidt på et af byens små spisesteder, inden jeg bevæger mig i retning af Randers, for at slutte arbejdsdagen.

Når jeg vender hjem ved 22.30-tiden, vil jeg gerne have et krus dampende varm kaffe og så vil en smule chokolade ikke gøre aftenen ringere. Bare fordi… at det er i morgen, ikke…

Du vil sikkert også kunne lide