0

Lav en by…

Interessen er formentlig allerstørst hos dem, som har mindre børn, som stadig kan lide at farvelægge, men jeg synes alligevel det er oplagt at dele disse timers gratis underholdning, som bl.a. har resulteret i en RET omfattende juleby, da bølgerne var på sit højeste herhjemme…

Programmerne kan downloades ganske gratis og den slags tilbud bør man simpelthen dele, så her kommer de – forøvrigt sammen med en forfærdelig masse andre sjove programmer.

Make a Village er oplagt at bruge til at skabe et fantastisk jule-landskab. Det er utroligt nemt at anvende og jeg synes lige, at jeg bør tilføje at det bedste resultat fås, hvis du bruger tyndt karton fremfor alm. kopipapir.
Make a Town fungerer på samme måde, men med andre modeller af huse og butikker og til sidst, men ikke mindst, er der Make a Farm, som inkluderer dyreskabeloner.

Nu vi er ved den slags underholdning, så er der bedsteforældre i vores familie, som er blevet MEGET glade for vores hjemmelavede kalendere de tidligere år.
Det er det nemmeste i verden, at lave kalender med dette gratis program, som ganske enkelt er utroligt smart. Billeder eller tegninger importeres i programmet, som så automatisk designer kalender-bladene, som er lige til at printe ud, når I er færdige med at bestemme fonte, skriftstørrelser m.m.
Hæft siderne sammen og vær sikker på, at der er bedsteforældre, som vil elske at have en kalender, som indeholder børnenes tegninger og billeder af gode og hyggelige minder.

Go’ fornøjelse, hvis du skulle kaste dig ud i nogle af ovenstående projekter…

Du vil sikkert også kunne lide