0

Weekend igen…

Det sker altid når jeg ikke er hjemme. Det bli’r weekend.

Jeg opdager det altid først, når jeg kommer hjem og opdager, at hele familien opfører sig som en rumænsk sigøjnerfamilie med udsigt til en markedsplads fyldt med fede lommer. Løsslupne og skidesjove er de og det er skønt at vende hjem til dem allesammen…

Weekendens udskejelser omfatter bl.a. LYSTIGT, LØSSLUPPENT og KANONSJOVT selskab først placeret i andægtigt og nydelsesfuldt sansebombardement på Rosdahls, hvor vi vil indtage første halvdel af aftenens oplevelser. Herfra går det så videre til dette her arrangement, som helt sikkert vil indbefatte latterlige og pinlige voksne mødre i pink og lyserødt, som lystigt indtager det dansegulv, der ikke er. Vent og se…
Hvordan aftenen afsluttes er endnu uvist og om det ender med at hedde aften, nat eller morgen må vores stamina afgøre til den tid. Jeg glæder mig i hvert fald usigeligt meget :-)

Søndag er jo – ja, jeg syn’s ikke det kan gentages for tit – første søndag i advent (Adventus Domini), hvorfor vi naturligvis skal have æbleskiver eller måske Churros og måske den første hjemmelavede glögg. Det hele skal indtages i mormors hyggelige selskab, så vi glæder os allesammen.

Alt i alt er udsigten til denne weekend rigtig dejlig og så forøvrigt go’ weekend til dig også!

Du vil sikkert også kunne lide