2

And the sign said…

– longhaired freaky people need not apply…

Fatboy Slim kører i lange loop og pynter lørdagens gøren ingenting. Surf på nettet kan være aldeles underholdende og ingen skal sige, at det ikke har været sjovt og givtigt. Det har det.

Qua mit gamle job, har jeg en svaghed for typografi og den måde man kan lege med den på. Enkelte ting er enormt nemme at gøre og et elegant eksempel finder du her, hvor startbogstavet bare er gjort smukt stort. Der er andre smukke eksempler, så har du mod på at lege med den slags, skal du tage et kig. Fristende at implementere, men jeg gider ikke nu, hvor jeg snart skal forberede min ung-med-de-unge-aften.

Den pink læbestift, det touperede hår og nylonstrømpen skal snart monteres, for der skal danses igennem senere og den slags gør man ikke ustraff… nej, jeg mener den slags gør man ikke uden det korrekte tilbehør. Inden da skal vi nyde en dejlig middag og det glæder jeg mig meget til.

Åh ja… og så kogte jeg lige årets julekort. Du må godt stjæle det, hvis du har lyst, men en velment advarsel. Det er en pdf-fil…

Du vil sikkert også kunne lide