4

At tale i koder…

“… altså html er bare den slags kodesprog, som man SKAL bruge og det der nye og moderne php og asp er ikke andet end en gang fis i en hornlygte, så jeg har altså ikke gidet lære det. Forøvrigt skal I ikke hidse jer alt for meget op over alle de standarder de snakker om. Bare skidtet virker, er det godt nok.”

Det er ikke fordi jeg har alverdens forstand. Hverken på det ene eller det andet. Det får I mig aldrig til at postulere. Der er bare grænser for hvad jeg synes man skal have lov til at formidle. Kald mig bare skide blasert. Jeg kan tage det.

Det blev dog endnu sjovere.

“… sagde du Flash. Jamen det er jo latterligt. Nyt og moderne, men ikke en skid værd og hvorfor overhovedet kode noget, som langt størsteparten af internetbrugerne aldrig nogensinde får muligheden for at se…?”

Hvilken planet kommer du fra?

Du vil sikkert også kunne lide