4

Orv… det var skidt…

Altså… hvorfor siger han ikke bare, at han ikke gider? Hvorfor skal han demonstrere sådan? Jeg havde da respekteret et nej…

Ældste har kastet op hele natten, så nu er der lige lidt ekstra vasketøj, for vi skal da nødig kede os herhjemme. Turen til IKEA er aflyst. Udsigten er en dag hjemme på matriklen, men mormor har lovet at komme over middag, så der er håb for en julegave eller to senere i dag, hvis ellers sønnike arter sig.

Ellers er udsigten en eftermiddag inde på børneafdelingen og det skal jeg ærligt indrømme ikke er specielt tiltalende lige nu. Ikke at det ville være første gang og det bliver sikkert heller ikke være sidste.

Vi har tilbragt mange dage omkring jul på hospitaler rundt omkring i Danmark. Aldrig frivilligt forstås, men fordi det har været nødvendigt. Vi har bare været heldige, for vi er altid kommet hjem inden juleaften. Ingen ko på den is…

Vi tror naturligvis på, at besøg på børneafdelingen, indlæggelse og andet skummelt slet ikke er relevant. Sådan er det bare. Basta.

Du vil sikkert også kunne lide