8

Julepost…

image Det kan nok være, at julehumøret steg et par grader tidligere på dagen, da posten var forbi. Han havde nemlig pakker med.

En af dem indeholdt det I ser på billedet. En rigtig dejlig julegave, som skal nydes en stille aften hvor ungerne, stik imod deres natur, er gået i seng inden klokken 24.

Nå ja, jeg indrømmer det blankt. Vi har spist kagerne, som smagte fortrinligt. Kortet er også nydt og gjorde os glade. Flaskerne får så lov at vente lidt endnu. Tusinde tak til familien Prelsborg herfra, hvor vi er meget glade for jeres hilsen :-) (PS – flaskerne er dælme STORE)

De sidste julegaver er købt. Alle gaver er pakket ind – jeg fik hjælp af ældste og vi brugte det meste af eftermiddagen. Der er vel omkring 25 gaver og udover dem var der så 20 smågaver til årets ondeste pakkespil, som løber af stabelen 2. juledag. Vi har allerede været ved at lægge strategi og naturligvis har vi fiflet med terningerne.

Mormor tog yngste med på julegaveindkøb tidligere og imens pakkede vi som sagt gaver ind. Efter endt gerning besluttede vi os for, at aftensmaden i dag hellere måtte være en solid gang foder, så det endte med en angstprovokerende stor omgang boller i karry. Der er til gengæld så også blevet spist igennem her til aften.

Nu er tiden så endelig kommet for at sidde og slappe af lidt, så jeg tror jeg vil forflytte mig op til tv’et og mit nye, smukke garn, som skal omsættes i et fint tørklæde i løbet af juleferien…

Du vil sikkert også kunne lide