7

Så er det endelig…

– juleaften og vi kan næsten ikke vente…

Julebordet er dækket med iskrystaller og hjemmegjorte servietringe. Der er styr på stuen, som glimter af fred, varme, juletræ, tændte stearinlys og juleknas til en solid mavepine. Gaverne ligger under træet og varsler gode overraskelser senere og der er styr på julemaden. Om et par timer ryger ænderne i ovnen og duften af jul vil slå følgeskab med den gode stemning, som allerede nu hersker i huset.

Gæsterne indfinder sig ved 14-tiden og vi kan altså næsten ikke vente. Altså lige med undtagelse af yngste, som er fundet sovende oppe på sofaen i stuen i morges. At gå i seng klokken 2 om natten kræver vist en lur foran tv’et så den er hun i gang med at tage og jeg lader hende ligge, for dagen bliver lang.

Ældste hjælper med de sidste forberedelser og om lidt er det så tid for et bad, lidt selvforkælelse og en god kop kaffe. Tiden går lige så stille… og vi skal nok nå det hele…

Rigtig glædelig jul til dig og dine :-)

Du vil sikkert også kunne lide