2

Den lille teknikereksamen…

At skulle opstille storskærm, projektor, lamper, kamera og samtidig sørge for at resultatet er, at man selv står stjerneklar, fiks og smukt tilbagekastet på et 2 x 3 meter stort lærred, er ganske og aldeles umuligt. Ikke nok med at det er umuligt, men selve oplevelsen er også skræmmende på en teknisk strømførende måde, som slet ikke passer til mit temperament.

Lad mig nøjes med at konstatere, at jeg nu KAN opsætte ovenfor nævnte, hvis jeg SKAL. Ellers kan jeg ikke og jeg vil til enhver tid nægte ethvert kendskab til omtalte.

PS – vi tolker biograffilm, foredrag og andet, hvor storskærm er nødvendig, men teknikerhold til opstilling af samme desværre ikke spor nødvendigt, for “det kan tolkene da sagtens selv klare”, blev udtalt i et optimistisk øjeblik inden “damerne” fik fat i teknikken i dag ;-)

Du vil sikkert også kunne lide