8

Hyggeeftermiddag…

image Jeg har haft en lidt rødkindet dreng som selskab det meste af eftermiddagen, men det har været rigtigt hyggeligt. Han kan lide, at vi snakker sammen undervejs, selvom jeg sidder og arbejder.

Døveforeningen i Ålborg har bestilt hjemmeside og som en blogger sagde, så er det ikke en opgave man bliver rig af. Til gengæld gør den en masse mennesker glade og det er lige så meget værd nogen gange.

Imellem opgaven med hjemmesiden har tiden været fordrevet med noget så kedeligt som cpap-maske, hoste-fys og andet som gerne skulle gøre Alexander frisk til tirsdag, hvor moster har meldt sin ankomst. Det bliver dejligt at se hende og alene den oplysning gav ekstra kræfter til at hoste.

Ja, dagen er forsvundet mellem hænderne på os. Uden meget indhold er den drevet forbi, som en sky på hastig himmelflugt, men vi fanger den… og bruger resten af den på endnu mere hygge – bare fordi vi fortjener det :-)

Du vil sikkert også kunne lide