5

Apropos valg…

Engang, for mange år siden, da Alexander var lille og et tidligere folketingsvalg var i gang, gjorde manden noget utilgiveligt. Troede jeg da.

Et valg er for mig en mulighed for at få indflydelse og jeg stemmer altid. Det skal man, synes jeg. Man skal tage det alvorligt. Uanset at politikerne er latterlige, useriøse, ikke lytter, gør det modsatte eller andet, som kunne foranledige resignation, så må man aldrig give op, men altid tro på, at man er med til at gøre en forskel.

Der var som sagt valg og naturligvis skulle vi stemme. Lastet med barnvogn og gode intentioner, havde vi også været inde i en drengesvedslugtende gymnastiksal og afgive stemmer. Alene det var en bedrift i sig selv, så på vej hjemad gik vi og var ret stolte af os selv.

Vi snakkede om vigtigheden af at stemme. Var enige om, at man altid skal bruge sin grundlovssikrede ret til at få indflydelse på morgendagen. Jeg er sikkert blevet “lidt” højtravende og temmelig ulidelig at høre på, for i hvert fald sagde manden så pludseligt…

???Ja, jeg stemte altså på Fælleskurs og sømanden…???

Så var den ged barberet. Jeg blev stille…

Siden fortalte han mig, at det var løgn og sikke et held, for skilsmisse var med i overvejelserne ;-)

Du vil sikkert også kunne lide