0

Uhmmm…

Lørdage er skønne. Jeg gider ingenting og det er tilladt. Næsten altså, for denne lørdag er undtagelsen. En ordentlig omgang opgaver ventede i morges, men heldigvis er de fleste af dem nu klaret. Så langt, så godt. Snart er det tilladt at læne sig tilbage, indtil nye bulletiner indløber.

Jeg laver hjemmesider, illustrationer på bestilling, invitationer og brochurer og det er ved at løbe løbsk, for det går stærkt lige nu. Jeg elsker det. Det skal altsammen foregå i fritiden, men det gør intet, for når man brænder for noget… finder det plads.

Senere skal ungerne og jeg vist prøve det nyindkøbte uhyre, for det er da på tide. Vi sværmer lidt for æble- eller jordbærtærte, men lad os se om det i stedet ender med pandekager. Det kunne det godt gøre, hvis jeg kender mine lus på travet ;-)

Lørdagen tegner til at blive rigtig hyggelig – og jeg elsker det…

Du vil sikkert også kunne lide