9

Jeg, en ynk… og dog…

Jeg tog en enkelt tolkeopgave i dag, inden jeg sygemeldte mig officielt. Det var en ganske kort en af slagsen, så det var overkommeligt, men… det gav dælme ondt i armen og specielt er følelsen af sovende fingre en anderledes oplevelse, som jeg sagtens kunne være foruden.

Jeg har fået øvelser, som skal afhjælpe problemet, men som sædvanlig brillerer jeg ved at have mindre end lidt tålmodighed. Desperat sidder jeg efter 2 omgange øvelser og klager over, at de ikke allerede har kureret armen og forøvrigt også resten af kroppens skavanker. Det skal jo blive bedre NU og ikke om 1 uge. Lige NU!

Forøvrigt bli’r jeg på det nærmeste ulidelig, da det går op for mig, at jeg intet kan foretage mig uden at belaste venstre arm, hvilket må siges at være forbudt lige nu. Du godeste, hvor man dog bruger den arm til alting. Selvom jeg ikke er en haj, når det kommer til at klapre på et tastatur, så er jeg dog gået i gang med at bruge begge hænder, men dette indlæg er skrevet på bedste beskub… med højre hånd og fremskudt underlæbe. Den slags tager tid. Meget tid…

Rengøring, tøjvask… nå ja, alting begrænses af den venstre arm, som praktisk nok, minder mig om sin eksistens konstant, når jeg i et øjebliks glemsomhed begynder at strække den i gammelkendte positioner, som den nu protesterer massivt over at indtage. Jeg lærer af det her.

Tålmodighed er nødvendigt, når man skal forcere de forhindringer kroppen ind imellem byder på. Jeg har jo været der én gang før, så denne gang går det vel også. Hellere dette end ikke at kunne gå en tur i snevejret, som lige nu ser ud til at etablere sig udenfor mit vindue. Den slags kan jo gøre glad…

For pokker hvor jeg glæder mig til aftenturen, weekenden og… ja, det hele vel… :-)

Du vil sikkert også kunne lide