9

What’s on TV?

imageCoconut Coast follows Anglo-Indian chef Reza Mahammad as he explores the idyllic paradise of Kerala. Along the way he samples local dishes, takes a cruise along the Cochin coast, and dips into the delights of tempting temple food.

Jeg VED godt, at jeg kan se det sjove i det meste, men han VAR altså sjov. Og global på den der læspende måde, som tilsyneladende er et must blandt en del af de mænd, der bekender sig til samme køn.

Han flimsede og fjamsede sig igennem det mest fantastiske måltid tilberedt af Chef Rashid på en tagterrasse i Kerala med en udsigt, der kunne gøre enhver nordbo misundelig. Mens Chef Rashid svedte tran, læspede Reza sig gennem balletinspirerede småhop på stedet i ren og skær begejstring over den hurtigt kogte Kadala Curry, Egg Moilee og Puttu.

Hænderklappende og småhoppende iagttog han Chef Rashids forsøg på at få lov til at arbejde og på ABSOLUT INTET tidspunkt, gik det op for ham, at den største hindring for gennemførelsen af programmet… var ham selv, hans lidt for ivrige forsøg på at gøre sig nyttig, hans konstante forsøg på at holde hovedet koldt, smilet i vinkel og den hvide skjorte hvid.

Til gengæld taler han HELT som Peter Sellers i Birdie Nam Nam og hvem ka’ stå for det, spørger jeg bare…?

Jeg så Reza på denne alt for oversete kanal…

Du vil sikkert også kunne lide