10

Så er der afgang…

Så kører den nye computer endelig. Det har taget en frygtelig tid og jeg har opgivet at finde ud af, hvad det var der drillede så det tog 5 dage i stedet for en eftermiddag. Jeg har ikke lidt nød, så tiden kunne Kenneth bare tage, som han havde brug for den.

“Er den ikke fantastisk? Og hurtig?”

“Øh… jo, den er da meget god…”

“Meget god…?! Den er da meget hurtigere end den du havde før!”

“Nå ja, det er den måske også nok…”

“Måske?!”

Helt ærligt. Det er ikke fordi jeg er utaknemlig. Jeg er bare totalt tilfreds, hvis den åbner mine programmer, fungerer uden nedbrud og ellers tjener mig efter bedste evne. Måske er denne computer hurtigere. Måske er den meget bedre. Måske skulle jeg bare tage mig sammen og være begejstret. Det ville klæde mig og glæde ham…

Du vil sikkert også kunne lide