14

Bare de svæver, tak…

Han kommer forbi i dag, så præstationsangst iblandet total skyldfølelse har bemægtiget mig fra morgenstunden, men jeg er heldigvis nået forbi det og er endt op på en hjemmebagt bolle.

Der er ikke grænser for hvor mange jeg skylder ham efterhånden, så jeg må hellere bage rigeligt. Måske finde en kage frem, for hans søde tand er der vist ikke tvivl om.

Han har hjulpet mig ofte og utrætteligt. Vi har snakket på messenger om php, css og andre blog-relaterede ting, men vi har også snakket bagværk, kager tunge af chokolade og boller så luftige, så de næsten svævede over kaffebordet, så er der noget at sige til, at jeg er en anelse intimideret ved hans forestående visit?

Han er i selskab med hende her, naturligvis fristes man til at sige, men ikke desto mindre er det nu heldigt, for jeg ved hun er festlig og sjov at være i selskab med, så med en hyggelig eftermiddag i sigte, er det vist snart på tide at komme i bad og derefter komme i gang med en omgang kardemomme-boller så luftige, at de svæver over kaffebordet. Arghhhh…

Du vil sikkert også kunne lide