3

Slap af…

image En formiddag er snart forsvundet mellem hænderne på mig. Jeg har stort set intet nået, men til gengæld har jeg hygget mig og den slags SKAL man, når man har ferie.

Vaskemaskinen snurrer, opvaskemaskinen klarer den kedelige del af køkkentjansen for mig og jeg sidder bare ved computeren og hygger med små illustrationer til ingen anden nytte end glæde for mig, når de lykkes.

Planer er der ingen af, for yngste har nedlagt forbud.

Hun gider ikke andet end hygge, så der er dømt pyjamas-dag og det skal ingen hemmelighed være, at de dage er de bedste ifølge hende. Hun monterer IKKE tøj, når hun kan slippe, så en dag i hjemmet uden andre gøremål end dem hun finder passende, er det allerbedste ved at have ferie.

Sådan bliver det så i dag… jeg gider nemlig heller ikke ;-)

Du vil sikkert også kunne lide