4

Sneflokke, kaffe og kunst, måske…

image Dagens bedste kop kaffe indtages lige nu i næsten stilhed. Børn som voksne nyder ferien og det betyder, at det at stå op kan udvikle sig til næsten formiddagslange projekter. Det gør ingenting. Vi har tid nok.

Sneen er endelig nået til nordjylland, så verden var hvid, da jeg stod op i morges. Lige nu kaster snefnug sig vredt til jorden og det ser ud til, at der er regulært væmmeligt derude, for vinden blæser vredt fra vest og fnug vil kravle ind allevegne, hvis man alligevel vover sig udenfor, hvilket jeg har planer om at gøre lidt senere på dagen.

Ingen ved hvad dagen bringer, men herhjemme har vi alligevel en ide, for ungerne er stadig meget optagede af deres Sims 2 og som bonusoplysning kan kundgøres, at det gamle spil naturligvis dukkede op i går. I min ene rode-kurv, men “det er IKKE MIG der har lagt det der”, sagde hun så ynkeligt og utroværdigt, moderen altså. Yngste har naturligvis modtaget en undskyldning. “Den slags skal man ikke holde sig for god til”, siger jeg altid, så æd den Liselotte!

Min store søn har lige kundgjort, at han ikke agter at stå op foreløbig, yngste er foreløbig vækket 3 gange, men er hver gang endt under dynen igen, med et kæmpesnork, så helt ærligt… underholdningen står jeg vist selv for, så mon ikke jeg skulle tage mig sammen, gribe støvsugeren og bagefter smutte ud for at handle de sidste nødforsyninger, inden vi sner inde… som om…

PS – i morgen overvejer vi kunstmuseet. Det gør vi altså. Overvejer…

Du vil sikkert også kunne lide