10

ClearType

Efter at være stødt på omtale af ClearType her, måtte jeg selv prøve det. Jeg sidder ved en fladskærm og har siden jeg fik den været frustreret over fontes udseende på den. De bliver kantede og grove. Jeg bliver frustreret over, at de ellers så smukt udformede fonte ender op med at ligne dårligt pixeleret miskmask. Ja, jeg ER forlængst skadet langt ind i sjælen qua mit tidligere fag og så gør den slags altså ondt.

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Læsbarheden bliver væsentligt forbedret, men allerbedst for en som mig, så fremstår fontene nu meget smukkere og blødere – helt som de er tænkt og ikke forvrnget til ukendelighed.

Prøv det! Du bliver glædeligt overrasket og efter ganske få timer, kan du slet ikke forstå hvordan du har levet uden ;-)

Du vil sikkert også kunne lide