0

Kom nu…

Min tålmodighed står sin prøve lige nu. Jeg venter svar på min forespørgsel omkring overnatninger i Amsterdam. Kan de da ikke bare bekræfte, at det er i orden?

Jeg er i fuld gang med at prøve at planlægge tur til Amsterdam i slutningen af april. Vi har venner, som gerne vil med , så det kræver lidt mere plads end vi vanligt bestiller. Vi skal være der på en forlænget weekend, helt som vi plejer.

Jeg håber vi kan leje værelser hvor vi boede sidst, for det var centralt og med masser af lokale butikker, restauranter af enhver tænkelig etnisk oprindelse og masser af venlige og imødekommende mennesker. Butikkerne i nabolaget (de Pijp) var både spændende og billige og centrum kunne nås på ganske få minutter i bil, eller 20 min. på gåben. Perfekt til en weekend med god mad, caféer og butikker, marked og måske et enkelt museum eller to.

Det er første gang vores venner skal derned, så jeg glæder mig utroligt meget til at vise dem Amsterdam. Jeg håber naturligvis, at de bliver lige så begejstrede som vi er. Der er ingen garantier, men jeg har en formodning om, at de bliver vilde med det også.

Tiden lige nu er en lang venten på svar. Jeg venter også på svar, som skal afgøre hvor vores sommerferie skal holdes. Jeg håber naturligvis på, at ferien kommer til at indeholde duften af lavendel og rosmarin. Med andre ord, vil jeg enormt gerne kunne bestille feriebolig i Provence snart. Jeg krydser alt der kan krydses, for jeg trænger til at vide, at der forude ligger små oaser af ferier og venter…

Du vil sikkert også kunne lide