5

Forårsfornemmelser

Som sædvanlig gik det galt inde på grønttorvet. Foråret er på trapperne og det kan ses hos de handlende…

image
Hjørnet af mit skrivebord… til ære for Esther :-)
Det tager usædvanlig lang tid at få plads til 30 hyacinter (vi havde en morsom og udfordrende handel, blomstermanden og jeg), 20 franske anemoner i blandede farver, 20 tulipaner og 8 store potter med narcisser. Du godeste… at jeg aldrig lærer begrænsningens kunst…

Vi slog også en smut indenom Ali Baba og købte forsyninger. Krydderier, kikærter og så lige to falaffel-ruller, som blev spist på vej retur gennem torvet.

Han smilede rigtigt sødt da jeg passerede, blomsterhandleren, som formentlig har snydt mig så vandet driver, men jeg er tilfreds, glad og opløftet alene ved synet af mit blomsterhav, og så er den ged vel barberet.

Åh… jeg mangler vist en oprydning…

Du vil sikkert også kunne lide