18

Tankevækkende

Jeg er tit på visit hos Uffe. Det er jeg fordi jeg altid bliver inspireret til selvransagelse af en eller anden slags og den slags kan jeg godt lide at blive sparket i gang med. Det er han forbandet god til…

Jeg bliver vist aldrig færdig med hans side og selvom indholdet ikke er overraskende (jeg VED det jo godt), er det nyttigt og tankevækkende, klogt og faktisk også – og det er det allerbedste og derfor jeg ELSKER siden – anvendeligt i en hverdag, som gerne skal være en fornøjelig udfordring og ikke årsag til mavesure opstød.

Man bli’r klog derovre… og sidste gang jeg havde tid til lidt kiggen indad – narcissistiske tilbøjeligheder ligger ellers ikke til mig – havde jeg disse spørgsmål liggende til en “gråvejrsdag”. Dejligt at kunne konstatere, at det egentlig går forbandet godt… med undtagelse af det forbandede liv, som bider rigeligt lige i dag ;-)

• Bor du sammen med den rigtige?

Ja, det gør jeg. Jeg bor sammen med en mand, som konstant udfordrer og inspirerer mig. Han opfordrer mig til at forfølge mine drømme, hjælper mig med at realisere dem og støtter mig i alle de situationer, hvor jeg har brug for det.

• Bor du det rigtige sted?

Jeg bor lige der hvor jeg allerhelst vil bo. Jeg har forfulgt en af mine drømme og den viste sig at holde, så jeg bor det rigtige sted for nu…

• Har du en arbejdsuge, der passer til dine familiemæssige og sociale behov?

Nej, men jeg er i fuld gang med at ændre på det.

• Kan du disponere over din tid?

Ja, den tid der er min, kan jeg disponere over. Der er som regel rigeligt af den.

• Er du for det meste afslappet og harmonisk?

Hmmm… ja, det tror jeg man kan sige. Harmonisk i det omfang udefra kommende begivenheder lader mig være det, for der er ting i denne verden, som kan vælte mig.

• Har du mulighed for at bruge dine kreative evner?

Ja, det har jeg og jeg er i gang med at skabe yderligere rum og plads.

• Har du penge nok?

Ja, det har jeg.

• Har du orden i tingene?

Nej, her burde energi og kræfter måske lægges, men med kaos som en del af mine livsbetingelser, vælger jeg bevidst at leve med uorden i et omfang, som er overskueligt.

• Ser du nok til dine venner?

Ja, det gør jeg. Ind imellem ville jeg gerne se dem mere, men hverdagen sluger tid og energi og sådan er det for nu. Jeg mener vi er tætte nok til, at vi kan vente til tid og lejlighed byder på plads til samvær lidt oftere.

• Har du hvad du har brug for?

Ja, jeg har hvad jeg har brug for. Man kan altid ønske sig mere, men i det store hele, har jeg intet at savne. Så er man heldig.

• Har du det hele?

Nej, jeg har ikke det hele. Jeg får forhåbentlig aldrig det hele, for kan man ikke drømme savnes drivkraft og engagement – det ville jeg ikke kunne leve foruden.

Du vil sikkert også kunne lide