5

S? gik den dag…

Bare en tanke…

Hvis nu H.C. Andersen ikke havde haft s? onde tandpiner – havde han s? skrevet anderledes eventyr?

?ldste og manden har koblet tv’et til h?jtalerne og jeg skal love for, at der kommer lyd af skidtet deroppe. Jeg v?lter rundt i opera, step og trommesoloer, s? det er en forn?jelse. Det er smukt. Det er jeg n?dt til at sige.

Det bedste var da jeg h?rte Bj?rk et ?jeblik. Hun er jo fantastisk, men den italienske mimiker var ikke mindre fantastisk, da jeg endelig tog mig sammen og gik op for at se hvad der foregik. Jeg ku’ lide den n?gne prins til sidst… jeg ved ikke om Henrik ku’…

Yngste og jeg fik for?vrigt et par h?ngepartier ud af verden tidligere i dag. Det var en lettelse, for de var beh?ftede med d?rlig samvittighed. Nu er vi fri til at nyde resten af weekenden, som skal fyldes med solskin i morgen. Det ser nemlig ud til, at en intens indsats i forhold til ?ldstes sekret har resulteret i rimeligt velfungerende lunger, som helt sikkert vil kunne bruge en smule varm for?rsluft. Vi h?ber…

Du vil sikkert også kunne lide