3

Anemone, anemone, vi elsker dig.

En h?ndfuld anemoner i april og s? er det for?r. For?r i luften. For?r i min mave. For?r i min have?
image
Jeg husker pludselig hvor h?j himlen var en for?rsdag i april, n?r mor tog os med i skoven for at plukke anemoner. Hvordan vi kastede os rundt i skovbunden – helt d?kket af et hvidt anemonet?ppe.

Vi bar anemonerne hjem, fandt glas frem og n?d synet, men det varede alt for kort. En anemone holder ikke l?nge indend?re, men den spreder gl?de og den slags er altid en indsats v?rd.

Mine anemoner finder vej indend?re, men det er ikke l?ngere mig der plukker. Nu er det Oline, som p? trods af hendes viden om snarligt forfald, troligt plukker, arrangerer og nyder blomsterne sammen med mig. De er s? smukke. Enkle og fine med st?vdragere, som sp?ndstigt r?kker ud efter for?ret.

Vi elsker anemonen. Den bringer sol, varme og fornyet energi. Lige nu er den i gang med at varme p? mit spisebord :-)

Du vil sikkert også kunne lide