5

Jeg, en tøsedreng…

Jeg skulle mødes med en kunde. En snak omkring forskelligt pr-materiale var påkrævet og hun foreslog, at vi mødtes hjemme hos hende. Jeg sagde straks ja, for det ville blive både praktisk og hyggeligt.

Det var kun en god ide i rundt regnet 3 sekunder, for så sagde hun: “Vi bor på 13. sal og der er en fantastisk udsigt over Limfjorden. Du kan godt begynde at glæde dig”. Jeg begyndte øjeblikkelig at svede tran alene ved tanken om at skulle i elevator og så endda til 13. etage, så jeg måtte skynde mig at få aftalt, at mødet blev holdt herhjemme. Hun accepterede da jeg forklarede hvorfor… og sagde så iøvrigt ikke mere om den sag, men jeg burde have vidst bedre…

Hun er terapeut.
Hun insisterer på, at vi skal “kurere” mig i næste uge.
Jeg sveder allerede…
Jeg er en tøsedreng ;-)

Du vil sikkert også kunne lide