0

S? skete det…

Endelig foldede han alle sine gemte talenter ud og tog kegler. Alts? ikke bogstaveligt tog kegler. Dem er der alt for f? af i samfundet i dag. De er alle sammen medicinerede.

N?, han tog sig endelig sammen og begyndte at afsl?re sine muligheder for selv at tjene til foderet, for den slags kan jo pludselig vise sig at v?re n?dvendigt, s? det er ikke s? ringe, at have lidt gemt i bagh?nden til en regnvejrsdag.

image

Han er jo heldigvis en del klogere end jeg frygtede. Han har rent faktisk p? randen af et gennembrud bevist, at der er en gammel cirkushund gemt i ham og n?ste gang Benneweis kommer til byen, bliver det n?dvendigt at forbyde ham at optr?de med alle sine kunster, for ellers er der risiko for, at han bliver bortf?rt og misbrugt.

Han optr?der nu med ?giv pote? og endda ? og det er det fineste af dem alle ? en dans rundt og rundt og rundt st?ende p? bagbenene i sikker forventning om, at der forude venter bel?nninger i form af hundekiks.

Det eneste der bekymrer mig er, at det ser ud som om han kan lide det. Det indikerer i virkeligheden, at han ser sig selv som feteret cirkushund, hvorfor det er blevet mig endnu mere magtp?liggende at s?rge for, at hans snor er ubrydelig og d?re og vinduer beh?rigt lukkede.

Jeg holder jo af ham og vil ikke opgive ham til fordel for en underbetalt tjans i et cirkus. De ville alligevel ikke forst? at p?sk?nne hans ellers formidable evne til at varme f?dder og det er han nok hans allerbedste trick?

Du vil sikkert også kunne lide