4

Ik’ for at prale…

Alts?, ikke for at prale, men jeg har ogs? haft svenskerh?r engang…

image

– og min far hed Weissm?ller til mellemnavn og havde et par fantastiske stribede badebukser, han desv?rre altid forlod stranden uden, n?r turen gik hjemad efter en aftendukkert. Underligt i grunden, at Hollywood aldrig headhuntede ham…

S?ster st?r, helt som hun plejede, med et eller andet sagesl?st dyr i favnen. Det har sikkert bidt hende senere i sommerferien, for det endte de altid med at g?re. Taknemmelighed over ufrivillige k?mninger og k?rlige klap til huden hang i laser, var noget de firbenede aldrig ejede.

Nej, det er for?vrigt ikke min mor, som omfavner mig. Hun har nemlig, klogt nok, forkl?dt sig som mand og st?r omme bag mig – lige ved siden af Tarzans efterf?lger. Klog forkl?dning, for p? magisk vis lykkedes det altid m?ndene at forsvinde, s? snart der var arbejde i farvandet og de vidste med sikkerhed, at ingen gad lede efter dem…

Jeg formoder morfar tager billedet, for det er nemlig mormor – og det ser n?sten ud til at v?re frivilligt – der poserer i hotpants og bh, noget hun ellers ALDRIG gjorde i. T?kkelig var det ord, der ville falde mig ind, hvis jeg skulle beskrive hende, men jeg husker nu ogs? vores sommerferier i L?kken som temmelig l?sslupne, s? hvem ved om mormor bare har fulgt med str?mmen… om ikke andet for s? at f? fred…

Resten af selskabet hed Carsten, J?rgen og Tove og de er formentlig blevet holdt som gidsler i et eller andet usselt fors?g p? at lokke en ekstra bustur ud af J?rgen, som levede af at k?re glade nordjyder til Hartzen. De kan umuligt have v?ret der frivilligt…

Du vil sikkert også kunne lide