0

Føj for en stank

Jeg tror de har brændt nallerne oppe i Hjørring. I hvert fald har de nu nok haft lidt for ambitiøse ord i mund, da de skrev “Hjørring fjerner gyllestanken”. Ind imellem går det nemlig en anelse for stærkt og politik er ofte mere skrivebord end det er gummistøvler, så der sidder nu nogle stakler oppe omkring biogas-anlægget ved Håstrup, som hver eneste dag må lægge næse til en stank, som er så forfærdelig, at de umuligt kan tørre tøj udenfor, bare for at tage et eksempel.

Jeg kan undre mig, for når jeg passerer det biogas-anlæg så stinker der, så jeg er tæt på at ofre morgenmaden og i umiddelbar nærhed ligger der beboelse, som umuligt kan have mindre lugtgener end dem jeg gennemlever… og så endda hver dag, året rundt.

Jeg vil godt se dem, som kommer for at se på en mulig ny bolig for så at opdage, at der stinker så appetitten forsvinder og tårerne står på spring i øjenkrogen, hvorefter de med jubelskrig kaster sig over salsgopstillingerne for at komme først til biogas-anlægget. Jeg tør næsten æde min gamle hat på, at det bliver så godt som umuligt at sælge boligen, hvis man er nabo til anlægget. Det stinker nemlig ikke bare en gang imellem. Det stinker ALTID.

Nej, jeg tror de har lavet mere lort end de har lavet lagkage i det lokale byråd og jeg forstår ved gud godt, at de omkringboende klager deres nød

Du vil sikkert også kunne lide