3

Søndagshygge

Vi har hygget, Alexander og jeg. Plantet hortensia på terrassen i solskin og næsten sommervarme. Leget med Oskar ude på plænen, fejet lidt for egen dør og i det hele taget bare nydt, at vi for en gang skyld er alene hjemme. Det sker alt for sjældent.

Da tordenskraldet var ved at eliminere trommehinderne, valgte vi at trække indenfor, men lade døren stå åben ud til. Den første inde var pjosket, som er (hunde)ræd for brag af enhver slags uagtet, at han kan se vi andre stadig nyder det derude. Han krøb ind under spisebordet, hvor han lagde sig godt til rette mens vi andre indrettede os ved det.

Brocherne

Vi laver brocher. Brocher nok til stort set hele Aalborg og omegn, men lad os nu se, når de snart bliver udbudt til salg. Er der rigeligt stopper vi legen, men oftest ryger de inden vi før set os om, men så er vi heldigvis klar til at lave endnu flere…

Brocherne close-up Vi har meldt os til bagagerumsmarked i starten af juni, så vi havde lige kontakt med vores medsammensvorne og der er bred enighed om, at det skal blive rigtigt sjovt. Overskudbrocher kan evt. afsættes til den tid.

Bagagerumsmarked er et fantastisk koncept, som lokker gud og hver mand ud på dyrskuepladsen i Aalborg (og masser af andre steder i landet forøvrigt), hvor man så kan leje en stadeplads, sælge sit overskudsliv og samtidig have det rigtigt sjovt.

Det er første gang vi skal deltage i det, så vi kan naturligvis næsten ikke vente med at skulle i gang med at sælge. Jeg elsker den slags. Jeg synes det er drønskægt og et underhåndstip siger, at man med stor succes kan sørge for at have hjemmebag med derud til salg. Det trækker kunder i hobetal, så mon ikke vi snart skal have fundet kageopskrifterne frem. Vi skal jo alligevel i gang med at finde resterne af overskudslivet frem og have det sat (billigt) til salg.

PS – livlinen er fundet frem og bli’r monteret INDEN vi gi’r os i kast med at få kigget på loftet efter evt. salgsemner…

Du vil sikkert også kunne lide